Locatie

 

Ontdek

Onze Ruimtes

De oude stallen kregen een individuele herbestemming. Er zijn diverse ruimten, één voor één anders. Ook voor recepties binnen en buiten.

contact

 


 

1

De Schaapstal

De feestzaal van 76m² (8.30m x 9.15m) is ideaal voor feesten tot 40 à 50 personen (zittend aan tafel) of 75 staande personen en is dus ideaal voor een babyborrel, communie- of lentefeest, familiefeest, receptie, rouwmaaltijd, bedrijfsfeest en andere kleinere evenementen. De mooie zaal heeft een leuk buitenzicht, is sfeervol verlicht, en heeft een eigen prachtige rustieke bar toog. Er is gratis draadloos internet aanwezig.

contact


 

2

Het Koetshuis

Bij niet verhuur staan hier enkele oude koetsen en een originele hooiwagen.      Deze ruimte is 71m²  8.30m x 8.60m groot en kan dienen als ontvangstruimte, gebruikt worden voor optredens, om te dansen, en is ook multifunctioneel inzetbaar o.a. voor bijkomende tafels en stoelen, kinderhoekje, authentieke voetbaltafel,   enz ….

contact


3

'tHofstalletje

  • 2-delige ruimte.
  • Gezellig plaatsje 35.5m²  8.30m x 4.30m voor 20 à 30 personen overgaand in een oude koeienstal 34m²  8.30m x 4.10m waar je knus kunt zitten tussen de arduinen koeienslieten met nog eens 20 à 30 personen
  • Kan ook als vergaderzaal
  • Natuurlijk daglicht
  • Gratis Wi-Fi

contact


 

contact


 

4

Weidezicht

Grote ruimte, 148m² 18 x 8.25  die in de jaren 1960 aangebouwd werd aan de oude schuur en dienst deed als koeienstal, nu omgevormd tot een plaats waar optredens en allerlei andere evenementen kunnen door gaan. De zaal  geeft een ruim en ver uitzicht op de weides, hier is ook de toiletruimte voorzien

 

contact


5

De Mestbocht

En er is ook onze mestbocht, (een bocht is een omheind deel van een erf, omheining van den mestput, vandaar de mestbocht) een van de weinige resterende overdekte mestvaalten van vroeger. Deze mestbocht werd gebouwd in de jaren 1914-18 en is dus een eeuwtje oud.  Hier kun je uw aperitief of pousse-café zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de grillen van het Vlaamse weer. Ook de rokers vinden hier hun plaatsje.

contact